Kotimaiset paino- ja pakkaustuotteet
Ostoskori 0

Historia

Idepap Oy perustettiin Kokkolassa vuonna 1986. Yritys aloitti toimintansa painotuotteiden postimyyntiyrityksenä - pieni pohjalainen painotalo jalkautti henkilökuntaansa pääkaupunkiseudulle ja jakoi yrityksille painotuotekuvastoa. Tuohon aikaan suuren osan yrityksen liikevaihdosta muodosti Postin käyttämien pakettikorttien esipainatus.

messut_90luku
historia_90luku

Kun tultiin 90-luvulle, itsejäljentävien lomakkeiden kysyntä ja käyttö kasvoivat merkittävästi. Tuolloin panostimme offset-tekniikkaan ja sen markkinointiin, ja kalkiopaperit saivat väistyä "uuden materiaalin" tieltä. Aineiston valmistus siirtyi valopöydiltä tietokoneille.        

Yrityksen pitkän historian aikana olemme tehneet kaikenlaista ja reagoineet aktiivisesti kirjapainoalan muutoksiin. On markkinoitu painettuja lautasliinoja häämessuilla, kehitetty ja patentoitu sokkoruudutuspaperi, myyty siitä valmistettuja fläppitauluja ympäri Suomen ja valmistettu kengänpohjallisia koivuselluloosasta Saksan markkinoille.

 

 

 

Kirjapainotekniikka on ottanut suuria harppauksia eteenpäin 2000-luvulla, digipainotekniikka on kehittynyt ja olemme saaneet olla kehityksessä mukana jo ensimmäisten joukossa Suomessa. Digipainotekniikan myötä tuotepalettimme on saanut paljon vahvuutta suurkuvatulosteista, rollupeista ja muista digipainotuotteista. Digipainotyöt ovat nykyään päätuotteitamme, mutta niiden ohella valmistamme edelleen myös itsejäljentäviä lomakkeita ja muita offsetpainotöitä. Tänä päivänä toimitamme painotuotteita ympäri Suomen, Kilpisjärveltä Katajanokalle. 

Vuonna 2016 reagoimme pakkaustuotteiden kysynnän kasvuun, ja hankimme monipuolisen konekantamme täydennykseksi pakkausten digipainolinjaston. Nyt pystymme tarjoamaan asiakkaillemme painotuotteiden lisäksi myös kotimaassa painetut postitus- ja pakkauslaatikot niin pienissä kuin suurissakin erissä.

 "Ajat muuttuvat ja me muutumme niiden mukana..."

...mutta edelleen olemme ylpeitä siitä, että valmistamme kaikki painotuotteemme Suomessa, oman henkilökuntamme voimin.